Facebook
Youtube
Legfrissebb cikkek
2016-11-30 11:59:49
Itt az ősz, itt az alapozás kezdetének idősz [...]
2016-04-20 14:23:31
Futós wattmérő, hogyan működik és mire is [...]
2016-04-19 18:27:36
Milyen a jĂł nyereg ? Sokakat foglalkozta [...]
2016-03-02 09:01:05
Ironman résztáv vagy nem résztáv ez itt a [...]
2016-02-09 13:54:00
Hogyan válasszunk okosan és szakszerűen neopr [...]

Nutrend Regener 10x75g

Nutrend Regener 10x75g
Nutrend Regener 10x75g
Gyártó: NUTREND
Cikkszám: Cseh
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 7,800 Ft
Nettó ár: 6,142 Ft

Lehetséges választások


* ĂŤz:

Nutrend Regener

Az edzések után segíti a szervezet méregtelenítését és a gyorsabb regenerációt. Szénhidrátok, ásványi anyagok és vitaminok hatékony kombinációja. Támogatja a szervezet gyors helyreállítási folyamatait anabolikus fázisban (az izomtömeg védelmére és a teljesítmény növelésére). A Regener alkalmas a szervezet energizálására, a víz-és ásványianyag-egyensúly és az izomtömeg megújítására.

A regenerálĂłdás már abban a pillanatban megkezdĹ‘dik, amikor kipattintja a lábát a pedálbĂłl, vagy vĂ©gez bármilyen edzĂ©ssel. Ilyenkor az elsĹ‘ Ă©s legfontosabb feladat az edzĂ©sek során elhasznált glĂĽkogĂ©n (vĂ©rcukor) pĂłtlása. ElĹ‘fordulhat, hogy a kimerĂĽlt izmok feltöltĂ©sĂ©nek folyamata 20 Ăłrán át is eltart, de a folyamatot meggyorsĂ­thatja, ha kemĂ©ny edzĂ©st követĹ‘ elsĹ‘ 15-30 percben megiszik egy szĂ©nhidrátban Ă©s ásványianyagokban gazdag REGENER turmixot. A kutatások kimutatták, hogy ebben az idĹ‘szakban a legaktĂ­vabbak a glĂĽkogĂ©n előállĂ­tásáért felelĹ‘s enzimek, ekkor a legfontosabb a minĹ‘sĂ©gi táplálĂ©kkiegĂ©szĂ­tĹ‘ bevitele, mert ekkor gyorsabban töltĹ‘dnek fel a szervezet tartalĂ©kai. 

A
 regenerálĂłdás további gyorsĂ­tása Ă©rdekĂ©ben kis mennyisĂ©gben fogyasszon fehĂ©rje vagy aminĂłsav kĂ©szĂ­tmĂ©nyt is az edzĂ©st követĹ‘ REGENER turmix fogyasztása után. A fehĂ©rjĂ©k Ă©lĂ©nkĂ­tik az inzulin termelĹ‘dĂ©sĂ©t (egy hormon, amely segĂ­ti a glĂĽkĂłz eljuttatását a vĂ©rbĹ‘l az izmokhoz), Ă­gy az elhasznált glĂĽkogĂ©n pĂłtlása is felgyorsul. Mindemellett a fehĂ©rjĂ©k rĂ©szt vesznek a megszakadt izomrostok helyreállĂ­tásában is, tehát rövidebb idĹ‘ alatt fogja Ăşjra erĹ‘snek Ă©rezni magát. A kutatások eredmĂ©nyei szerint a regenerálĂł Ă©tkezĂ©s akkor a leghatĂ©konyabb, ha 3-4 gramm szĂ©nhidrát mellĂ© 1 gramm fehĂ©rjĂ©t is fogyaszt. Egy 68 kg sĂşlyĂş kerĂ©kpáros esetĂ©ben ez 75 gramm szĂ©nhidrát Ă©s 20 gramm fehĂ©rje fogyasztását jelenti.

Ă–tlet:
BCAA (eszenciális aminósav) liquid vagy BCAA aminósav tabletta egyidejű használata tovább erősíti illetve gyorsítja a regeneráció folyamatát.

Izek:
  • red fresh, friss alma

Írjon véleményt a termékről

Az Ă–n neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

ÉrtĂ©kelĂ©s: Rossz           JĂł

Írja be az ellenőrző kódot: