Facebook
Youtube

Nutrend Isodrinx 840g

Nutrend Isodrinx 840g
Nutrend Isodrinx 840g
Cikksz√°m: cseh
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,990 Ft
Nettó ár: 3,929 Ft

Lehetséges választások


* √ćz:

Friss√≠tŇĎ √≠zben kaphat√≥ izot√≥ni√°s sportital, mely p√≥tolja az edz√©s alatt elvesztett folyad√©k √©s √°sv√°nyi anyag mennyis√©get. Energiz√°lja a szervezetet, seg√≠t a szervezet hidrat√°l√°s√°ban √©s p√≥tolja az elvesztett folyad√©kot. A regener√°ci√≥ felgyors√≠t√°sa √©rdek√©ben a term√©khez vitaminokat √©s √°sv√°nyi anyagokat is adtunk.

A Nutrend Isodrinx izotonikus sportital, mely a friss√≠tŇĎ gy√ľm√∂lcs√∂k √≠z√©ben ker√ľl kereskedelmi forgalomba. Haszn√°lat√°val az izomzatot energi√°val l√°tja el az intenz√≠v edz√©sekre, edz√©s k√∂zben p√≥tolja az izzad√°ssal t√°voz√≥ v√≠z √©s √°sv√°nyi anyag mennyis√©get. Cs√∂kken az izomg√∂rcs√∂k kialakul√°s√°nak kock√°zata √©s a test is hidrat√°ltt√° v√°lik.

Annak az italnak amit edz√©s k√∂zben fogyasztunk, tartalmaznia kell sz√©nhidr√°tot, √°sv√°nyi anyagot √©s m√°s hasznos √∂sszetevŇĎket. A n√°trium a legfontosabb √°sv√°nyi anyag, mely az izzadts√°ggal t√°vozik a szervezetbŇĎl. A NUTREND ISODRINX a n√°trium mellett tartalmaz m√©g magn√©ziumot, k√°liumot, √©s kalciumot is. Ezen √°sv√°nyi anyagok miatt a term√©k igaz√°n alkalmas a szervezet hidrat√°l√°s√°ra √©s az intenzit√°si szint fenntart√°sra edz√©sek k√∂zben.

Az intenz√≠v edz√©sek sor√°n a szervezet elsŇĎsorban sz√©nhidr√°tokat haszn√°l fel energia nyer√©sre. A szervezet k√©pes valamennyi sz√©nhidr√°tot t√°rolni, melyek fokozatosan haszn√°l√≥dnak el a tr√©ningek alatt. Ha a sz√©nhidr√°t rakt√°rak ki√ľr√ľlnek, a v√©r glikog√©n (sz√©nhidr√°t) szintje lecs√∂kken √©s ezzel minden sportol√≥ r√©m√°lma val√≥ra v√°lik, azonnali teljes√≠tm√©ny cs√∂kken√©shez vezet √©s az edz√©s hamarosan v√©get is √©r. A tr√©ning minden √≥r√°j√°ban 30-60 g sz√©nhidr√°tot kell a szervezetbe juttatni. Ezzel az izot√≥ni√°s sportitallal beviheti a szervezet√©be az elŇĎbb eml√≠tett √°sv√°nyi anyagokat √©s sz√©nhidr√°tokat.


M√°r egy adag Nutrend Isodrinx sportital is nagy energia tartalm√ļ. Az √°sv√°nyi anyagok ide√°lis kever√©ke: minden hozz√°adott komponens teljesen felsz√≠v√≥dik, √©s megemelkedett sz√©nhidr√°t tartalma miatt folyamatos energiz√°l√°sra k√©pes, ami √°ltal kitolja a "f√°rad√°sk√∂zpontot", √©s nŇĎ a teljes√≠tm√©ny! 

√ćrjon v√©lem√©nyt a term√©krŇĎl

Az √Ėn neve:


Az √Ėn v√©lem√©nye: Megjegyz√©s: HTML k√≥dok nem enged√©lyezettek!

√Črt√©kel√©s: Rossz           J√≥

√ćrja be az ellenŇĎrzŇĎ k√≥dot: