Facebook
Youtube

Nutrend Gutar Energy shot

Nutrend Gutar Energy shot
Nutrend Gutar Energy shot
Gyártó: NUTREND
Cikksz√°m: Cseh
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 380 Ft
Nettó ár: 299 Ft
Nutrend Gutar Energy Shot


A n√©pszerŇĪ energiz√°l√≥ k√©sz√≠tm√©ny egy √ļj t√≠pus√ļ csomagol√°sban, serkentŇĎ foly√©kony form√°ban.

Pr√≥b√°lja ki az √ļj ENERGY SHOT Gutar, √©s gyŇĎzze le a f√°radts√°got √©s kimer√ľlts√©get! Term√©szetes koffein, taurin, L-karnitin, L-arginin, ginseng kivonat, z√∂ld tea, B6-vitamin 
szinergikus kombinációja.

Nutrend Gutar energia "bomba" kiv√°l√≥an alkalmas a szervezetet azonnali energi√°val ell√°tni. A Gutar nagyszerŇĪs√©ge abban rejlik, hogy az energianyer√©s egy r√©sze a megl√©vŇĎ zs√≠rrakt√°rakb√≥l fedezŇĎdik, √≠gy egy idŇĎben megval√≥sul a zs√≠r√©get√©s is!

Haszn√°lata akkor aj√°nlott, ha nincs meg a kellŇĎ energiaszint az edz√©sek megkezd√©se elŇĎtt, vagy megfelelŇĎ motiv√°ci√≥ra van sz√ľks√©g!

Azonnali, √©s t√∂bb √≥r√°n √°t tart√≥ energi√°t ad a komplett √∂sszet√©tel√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen. Haszn√°lata javasolt tr√©ningek elŇĎtt, √©s azok ideje alatt, ha t√∂bblet energi√°ra van sz√ľks√©g. Hat√°s√°ra kitol√≥dik a f√°radts√°g √©rzet, nŇĎ a teljes√≠tm√©ny. Javul √©s megmarad mind a fizik√°lis √©s mind a ment√°lis koncentr√°ci√≥. 


KITOLJA A F√ĀRAD√ĀST, N√ĖVELI A TELJES√ćTM√ČNYT AK√ĀR 6 √ďR√ĀN KERESZTŇįL!!!

Energiz√°l√≥ hat√°s mell√©khat√°sok n√©lk√ľl (sz√≠vritmuszavarok, idegess√©g, gyomor-√©s b√©lrendszeri probl√©m√°t nem okoz).

  • hat√©kony √©l√©nk√≠tŇĎ term√©szetes erŇĎ
  • tart√≥s stimul√°l√≥ hat√°s, ak√°r t√∂bb √≥r√°n kereszt√ľl (kb. 6 √≥ra)
  • praktikus fiol√°s csomagol√°s, hogy mindig veled legyen.


√ögy tervezt√©k, hogy akt√≠van √∂szt√∂n√∂zze a fizikai √©s ment√°lis teljes√≠tm√©nyt. Cs√∂kkentse a f√°radts√°got √©s a stresszt egyar√°nt munkahelyen vagy sportol√°s k√∂zben. Az egyik legjobb term√©k koncentr√°ci√≥ n√∂velŇĎ term√©k a piacon.

√Ėsszet√©tel: taurin, ginzeng, koffein, L-tirozin, L-karnitin, szinefrin, flavonok, vitamin B2, B3, B5, B6, C, vitaminok,  keserŇĪnarancs (Citrus aurantium) n√∂v√©nyi kivonat, yerba mate kivonat, Withania somnifera kivonat, Ginkgo biloba. 

Felhaszn√°l√°sa: Energiz√°l√°sra fizikai vagy ment√°lis tev√©kenys√©g elŇĎtt k√∂r√ľlbel√ľl 30 perccel. A term√©k fogyaszthat√≥ sportitalokkal is (pl. UNISPORT vagy ISODRINX).


F√°radts√°g √©rzet cs√∂kkent√©s√©re edz√©s k√∂zben. A gyorsabb √©s hosszabb teljes√≠tm√©ny n√∂vel√©s √©rdek√©ben fogyassza, p√©ld√°ul CARBOSNACK energia g√©llel.

Használata: felbontás után azonnal fogyasztandó.

Kiszerel√©s: 60 ml

Figyelem! Mivel magas koncentr√°ci√≥j√ļ hat√≥anyagokat tartalmaz, fel nem old√≥dott r√©szecsk√©k l√°that√≥ak felr√°z√°s ut√°n. Ez term√©szetes jellemzŇĎje a term√©knek, ez nem tekinthetŇĎ hib√°nak.

√Ėsszet√©tel: v√≠z, taurin, guarana kivonat (10% koffein), L-karnitin, citromsav,aroma, L-arginin,
ginseng kivonat (2,2 3%-ginsenozid), z√∂ld tea kivonat (50% polifenolok), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), k√°lium-szorb√°t √©s n√°trium-benzo√°t tart√≥s√≠t√≥szer, szukral√≥z √©s aceszulf√°m K√©des√≠tŇĎszerek.

√ćrjon v√©lem√©nyt a term√©krŇĎl

Az √Ėn neve:


Az √Ėn v√©lem√©nye: Megjegyz√©s: HTML k√≥dok nem enged√©lyezettek!

√Črt√©kel√©s: Rossz           J√≥

√ćrja be az ellenŇĎrzŇĎ k√≥dot: