Facebook
Youtube
Legfrissebb cikkek
2016-11-30 11:59:49
Itt az ősz, itt az alapozás kezdetének idősz [...]
2016-04-20 14:23:31
Futós wattmérő, hogyan működik és mire is [...]
2016-04-19 18:27:36
Milyen a jó nyereg ? Sokakat foglalkozta [...]
2016-03-02 09:01:05
Ironman résztáv vagy nem résztáv ez itt a [...]
2016-02-09 13:54:00
Hogyan válasszunk okosan és szakszerűen neopr [...]

Felhasználási feltételek

A TriatLine weboldalát a TriatLine Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. üzemelteti, melynek székhelye Budapest

A TriatLine weboldal böngészése, azon történő regisztrálás és vásárlás egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A TriatLine weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a TriatLine jogosult. A TriatLine előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. Cégünk hozzájárul az oldalak tartalmának vagy kivonatainak számítógépen történő tárolásához, illetve kinyomtatásához.

A Triat
Line fenntartja a jogot, hogy weboldalt bármikor módosítsa, illetve elérhetőségüket korlátozza, megszüntesse, és nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért felelősséget cégünk kizárja.

A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Amennyiben egy megrendelés különböző szállítás határidejű sportszereket is tartalmaz, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a TriatLine sportáruházat kártérítési kötelezettség nem terheli.

 

 


Amennyiben a csomag átvétele a megrendelő részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási és csomagolási díj kiszámlázásra kerül a megrendelő számlázási címére. Amennyiben a megrendelő a kézhezvételtől számított 30 napon belül nem rendezi a visszaérkezett csomag szállítási költségeit, jogi úton érvényesítjük az összeg befizetését.

A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell hozzátartozó okmányokkal együtt kell visszajuttatnia címünkre.

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

A TriatLine által eladott sportszerekre a törvényben előírt legalább 1 év garanciát vállal. Ennél hosszabb garanciális idő a sportszernél külön feltüntetésre kerül. Amennyiben a megrendelt sportszer a szállítás során megsérült, azt a TriatLine díjmentesen kicseréli. Amennyiben erre már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre. Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy 3 napon belül meghibásodik, azt a TriatLine kicseréli. A hibás termék visszajuttatása az ügyfélszolgálat címére a Vásárló feladata és költsége. Amennyiben a cserére már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre.

A TERMÉK ÁTVÉTELEKOR KÉRJÜK MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZE TÉTELESEN ANNAK SÉRÜLÉSMENTESSÉGÉT, ÉS A CSOMAGBAN FOGLALT EGYÉB KIEGÉSZÍTŐKET, MERT A SZÁLLÍTÁS SORÁN KELETKEZETT KÁRRAL KAPCSOLATOS GARANCIÁT KÉSŐBBIEKBEN ÉRVÉNYESÍTENI NEM TUDJA!