Facebook
Youtube

A görcs

Dátum: 2015-11-11 09:14:35 ; Olvasva: 558 alkalommal

Titkos favorit, ha jönnek a görcsök

Mindenki ismeri a jelenséget, amikor jönnek a görcsök és nem tudunk ellene semmit sem tenni. Tönkre teheti egy jól felkészült sportoló versenyét is, hiszen, mit tud tenni? Lassít vagy megáll és megpróbálja kinyújtani az érintett izmot, masszírozni a görcsöt vagy teljesen feladva, besétálhat a célba. Miért történik ez ritkábban az élversenyzőkkel?

VelĂĽk sem törtĂ©nik ritkábban, inkább csak az a kĂĽlönbsĂ©g, hogy mikor Ĺ‘k Ă©szlelik ez elsĹ‘ jeleket, hogy a görcs közeledik, tudják mihez kell nyĂşlni. A legjobb ilyenkor gyors segĂ­tsĂ©gnek a folyĂ©kony magnĂ©zium, pl.: a Magneslife ampulla, majd utána Ă©rdemes egy gyorsabb felszĂ­vĂłdásĂş gĂ©l-lel - Carbo Snack gel - pĂłtolni az esetleges energia hiányt Ă©s stabilizálni egy lassabb felszĂ­vĂłdásĂş gĂ©l-lel - Endurosnack Gel - vagy Barral - Power Bike Bar - az energia háztartást. Ezek után a Magneslife-ot kĂ©szĂĽltsĂ©gben tartani, mert lehet, hogy mĂ©g szĂĽksĂ©g lesz rá a verseny során.

Ha gyakrabban elĹ‘fordult már velĂĽnk, hogy görcsöltĂĽnk verseny vagy edzĂ©s alatt, tehát hajlamosabbak vagyunk rá, akkor megelĹ‘zĂ©s kĂ©pen a legjobb verseny elĹ‘tt az Anticramp kapszula fogyasztása, mely többek között B vitaminokat, magnĂ©ziumot, káliumot, kalciumot Ă©s L-Karnozin-t tartalmaz, melyek közĂĽl az elĹ‘bbiek az izommunkához elengedhetetlenek, utĂłbbi pedig a savasodás megakadályozásában játszik döntĹ‘ szerepet. Ez a kapszula verseny közben is bevehetĹ‘, azonban figyelembe kell venni, hogy a már emlĂ­tett okok miatt a terhelĂ©s alatt az emĂ©sztĂ©s Ă©s a gyomor-bĂ©l mozgás lassul, Ă­gy a hasznosulási idĹ‘ megnyĂşlik. Egy bĂ©lben oldĂłdĂł kapszula esetĂ©ben ez mĂ©g lassabb lehet! ĂŤgy a legjobb a megelĹ‘zĂ©s, a verseny elĹ‘tti feltöltĂ©s a következĹ‘ sĂ©ma szerint: A verseny elĹ‘tti 2 napban napi 5 kapszulát kell bevenni, 3 kapszulát napközben elosztva Ă©s 2 kapszulát este lefekvĂ©s elĹ‘tt. A verseny reggelĂ©n 2 kapszulát Ă©s a rajt elĹ‘tt 30 perccel 2 vagy 3 kapszulát. A kapszulákat bĹ‘ vĂ­zzel, lehetĹ‘leg Ă©hgyomorra vegyĂĽk be. Ne igyunk hozzá alkoholt, tejet ( ez leköti a benne találhatĂł ásványokat) vagy izotĂłniás italt ( megváltoztathatja a hasznosulást) .